Uusperheiden Liitto etsii StepApp-toiminnan uutta asiantuntijaa

StepApp-valmennus® on tarkoitettu haastavissa tilanteissa eläville uusperheille, antamaan ennaltaehkäiseviä toimintamalleja ja oivalluksia arkeen. StepApp -toimintamalli on rakennettu vahvalla asiantuntijuudella tutkimuksiin pohjaten, ja StepApp-sovellus on maailman ensimmäinen mobiiliavusteinen uusperheille suunnattu valmennus.

StepApp asiantuntijan työtehtäviä ovat muun muassa toiminnan kehitystyö, innovointi, prosessien johtaminen sekä verkostotyö. Olennainen osa työtä on myös perheitä kohtaavien ammattilaisten kouluttaminen. Työssä tarvitaan Microsoft Office -työkalujen osaamista, sekä viestintään liittyen edellytämme kykyä hallita ajankohtaisia sosiaalisen median kanavia. Toimintaa rahoittaa STEA.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja dynaamisen työkentän sekä mahtavan työyhteisön. Suomen Uusperheiden Liiton toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. StepApp toiminnan kotipesä on Turussa, mutta työ ei ole paikkaan sidottua. Etätyö on mahdollista ja käytössä on liukuva työaika. Työ vaatii kuitenkin mahdollisuutta matkustamiseen.

Työssä menestyminen edellyttää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta (esim. sosiaali-, terveys-, kasvatus-, yhteiskunta-ala). Katsomme eduksi kehittämisorientoituneisuuden, perheiden palvelukentän tuntemisen, projektiosaamisen, järjestötyön tuntemisen, hyvät vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot, kykyä johtaa omaa työtä sekä oma-aloitteisuuden, organisointi- ja yhteistyökyvyn.

Työsuhteen ehdot sekä palkka määräytyvät sosiaalialan järjestöjen TES:n pohjalta. Työ sijoittuu vaatimusryhmään 5, jossa vähimmäispalkka on 2357,78 € + henkilökohtainen palkanlisä. Työkokemuksen ja koulutuksen mukaan palkka lisineen sijoittuu 3 000–3 600 € välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV (video tai pfd) sähköpostitse otsikolla ”Asiantuntija” viimeistään sunnuntaina 25.9.2022 osoitteeseen toimisto@supli.fi. Hakemuksia käsitellään työryhmässä jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi meille pian. Haastattelut toteutetaan Teams sovelluksella jo 29.9.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 19.9. klo 14–16.00 Suomen Uusperheiden Liiton toiminnanjohtaja Kirsi Heikinheimo puh. 040 6891518.

Lisätietoja toiminnastamme www.stepapp.fi

‹ Takaisin