Uusperheen lapsi – osallistu mobiilisovelluksen kehittämispajaan yhdessä vanhempasi kanssa!

Hyvä uusperheessä elävä lapsi, tule mukaan jatkokehittämään StepApp-sovellusta! Suomen Uusperheiden Liiton Stepping-hankkeessa on kehitetty ja pilotoitu uusperheille kehitettyä mobiiliavusteista valmennusta. Valmennuksessa perheet saavat käyttöönsä uusperheille kehitetyn sovelluksen. Sovelluksessa on omat osiot uusperheen aikuisille, lapsille (6-12v.) ja nuorille (13-17v.).

Kutsumme nyt uusperheen alakouluikäiset lapset (6-12v.) yhdessä vanhemman kanssa osallistumaan sovelluksen kehittämispajaan! Työpaja toteutetaan verkkoympäristössä Zoom-työkalulla. Voit osallistua joko Zoom-sovelluksella tai selaimen kautta. Osallistumista varten tarvitset tietokoneen (tekstit eivät näy hyvin kännykän tai tabletin pieneltä näytöltä), jossa on toimiva nettiyhteys. Kameraa ei vaadita, mutta halutessaan sen saa pitää auki. Työpajaan osallistuminen ei vaadi sinulta erityistä osaamista, mutta mukana tulisi olla aikuinen, joka pystyy kirjoittamaan lapsen ajatuksia ja kommentteja Zoomin chat-ikkunaan. Työskentely kestää noin 45-60 minuuttia. Otamme sovelluspajoihin max. 10 lasta per paja. Ilmoitamme mukaan valituille noin viikkoa ennen sovelluspajan ajankohtaa. Kiitoksena osallistumisesta lapsi saa postitse kaksi lippua elokuvateatteriin ja todistuksen osallistumisesta sovelluksen kehittämiseen.

Sovelluspajoja järjestään kaksi. Voitte valita teille sopivan ajan:
tiistai 12.1.2021 klo 17-18
torstai 14.1.2021 klo 18-19

Sovelluspajat ovat osa Turun ammattikorkeakoulun sosiaalialan YAMK-opinnäytetyötä, jota tekee Stepping-hankkeessa sosionomi Hanna Filatoff. Osallistujien henkilötietoja ei kerätä, paitsi lapsen ikä ja asuinmaakunta. Tulokset raportoidaan opinnäytetyössä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 6.1.2021 täyttämällä ILMOITTAUTUMISLOMAKEYhteydenotot:
Hanna Filatoff,
YAMK-opiskelija
Sosiaali- ja terveysala, Erityissosiaaliohjaus
Turun ammattikorkeakoulu
hanna.filatoff@edu.turkuamk.fi

Takaisin ylös