StepApp-valmennus® uusperheille Raisiossa

Kaipaatko lisää tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?

Bonusvanhemmuus, lasten kasvatusasiat, perheen ulkopuolelta tulevat paineet ja yllättävän vahvat tunteet voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva max 14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton (Stepping-hankkeen) StepApp-valmentajan pätevyys. Valmennusta ohjaa työparina StepApp-valmentajat psykologi Saara Ahonen & perhetyöntekijä Sari Lautanala. Valmennuksiin voivat hakeutua uusperheet, jotka asuvat Raision, Ruskon, Naantalin, Maskun, Mynämäen ja Nousiaisten alueella.

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Aika ja paikka

Valmennus järjestetään Raision Leijapuiston päiväkodissa, osoitteessa Haunistentie 9. Tapaamiset järjestetään klo: 17.30-19.00. Päivämäärät: 10.9./17.9/24.9/1.10/8.10

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Ilmoita itsesi ja kumppanisi 2.9.2019 mennessä Raision StepApp-valmennukseen tästä linkistä. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 14 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Yhteistyössä

Steppinghankkeen keskeisinä ydinkumppaneina Järvenpään ja Raision perhepalveluiden lisäksi ovat Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston tutkimusryhmä Gamification of Health sekä hankkeen rahoittaja STEA.

Hourly Schedule

New Day

Päivä

10 syys 2019 - 08 loka 2019

Kello

17:30 - 19:00

Hinta

maksuton

Paikka

Raisio

Järjestäjä

StepApp
Takaisin ylös