StepApp-valmennus® uusperheille Tuusulassa 27.2.-26.3.2024

Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?

Parisuhteen solmut, vanhemmuuteen kohdistuvat odotukset ja lasten kasvatusasiat voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva, 5-14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset Jenna Pouta (sosiaalityöntekijä) & Elina Lahtinen (sairaanhoitaja), joilla on Suomen Uusperheiden Liiton StepApp-valmentajan pätevyys.

Huom! Tähän valmennukseen voivat ilmoittautua uusperheet, jotka asuvat Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella.

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennusten ajaksi on hyvä järjestää lapsille hoitopaikka, sillä valmennukseen ei voi osallistua lapsen kanssa. Valmennus ei sovellu pariskunnille, jotka ovat akuutissa kriisissä. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten ja toimivien vinkkien jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Aika ja paikka

Valmennuspaikka on Tuusulan perheneuvola osoitteessa Autoasemankatu 1, 04300 Tuusula. Tapaamiset järjestetään tiistaisin 27.2., 5.3., 12.3, 19.3. & 26.3. klo 15.00-16.30

Ilmoittautuminen

Ilmoita itsesi ja kumppanisi valmennukseen 18.2.2023 mennessä tästä linkistä. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. Huom! Ryhmään mahtuu max. 10 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Yhteistyössä

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue            Opintokeskus Siviksen logo

Lisätietoja:

StepApp-toiminnan suunnittelija Laura Lehtonen

Laura Lehtonen

Suunnittelija

040 689 0225
laura.lehtonen@supli.fi
StepApp-valmennukset, sovellusasiantuntija, tapahtumien koordinointi, viestintä

‹ Takaisin