StepApp-valmennus® uusperheille Turussa 21.10.-18.11.2024

Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?

Parisuhteen solmut, vanhemmuuteen kohdistuvat odotukset ja lasten kasvatusasiat voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva, 5-14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset Emma Seikkula (sosiaalityöntekijä) & Lotta Öhrmark (psykologi), joilla on Suomen Uusperheiden Liiton StepApp-valmentajan pätevyys.

Huom! Tähän valmennukseen voivat ilmoittautua uusperheet, jotka asuvat Varsinais-Suomen hyvinvointialueella.

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennusten ajaksi on hyvä järjestää lapsille hoitopaikka, sillä valmennukseen ei voi osallistua lapsen kanssa. Valmennus ei sovellu pariskunnille, jotka ovat akuutissa kriisissä. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten ja toimivien vinkkien jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Aika ja paikka

Valmennuspaikka on Turun Perheneuvola osoitteessa Kunnallissairaalantie 20, 20700 Turku (rakennus 5.) Tapaamiset järjestetään maanantaisin 21.10., 28.10., 4.11., 11.11. & 18.11.2024. Klo 17.00–18.30.

Ilmoittautuminen

Ilmoita itsesi ja kumppanisi valmennukseen 13.10.2024 mennessä tästä linkistä. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 14 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Lisätietoja:

StepApp-toiminnan suunnittelija Laura Lehtonen

Laura Lehtonen

Suunnittelija

040 689 0225
laura.lehtonen@supli.fi
StepApp-valmennukset, sovellusasiantuntija, tapahtumien koordinointi, viestintä

Yhteistyössä

Opintokeskus Siviksen logo

 

 

‹ Takaisin