StepApp-valmennus uuspareille Järvenpäässä 30.9-4.11.2019

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennus on maksuton ja valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva max 14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaa työparina StepApp-valmentajat Pasi Harimaa (pari-ja perheterapeutti) & Sanna Juurakko (pari-ja perheterapeutti). Valmennukseen voivat hakeutua uusperheet, jotka asuvat Keski-Uudenmaan sote-alueella (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula)

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

StepApp-sovellus ohjaa uusperheen aikuiset, lapset ja nuoret kohti toimivampaa perhettä!

Aika ja paikka

Valmennus järjestetään Järvenpään perheneuvolassa, os. Myllytie 1,  04400 Järvenpää (4. krs). Valmennus kestää viisi viikkoa (syysloman vuoksi valmennuksessa yksi väliviikko, jonka vuoksi kesto poikkeuksellisesti kuusi viikkoa) ja järjestetään maanantaisin klo 17.00-18.30. Valmennuksen päivämäärät: 30.9./7.10./21.10./28.10./4.11.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Ilmoita itsesi ja kumppanisi Järvenpään StepApp-valmennukseen tästä linkistä Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 6 pariskuntaa. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Yhteistyössä

Steppinghankkeen keskeisinä ydinkumppaneina Järvenpään ja Raision perhepalveluiden lisäksi  ovat Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston tutkimusryhmä TEPE sekä hankkeen rahoittaja STEA.