StepApp-valmennus uuspareille Järvenpäässä 23.4-20.5.2019

Uusperhe-elämässä avoin keskustelu ja yhteisesti sovitut sopimukset edesauttavat koko perheen toimimista yhdessä!

Ryhmä on täynnä! Kts muut alueesi valmennukset tästä linkistä Toim.huom 8.4.2019.Pohdituttaako sinua menneisyyteen, uusperhevanhemmuuteen, perheytymiseen, lapsiin ja nuoriin sekä parisuhteeseen liittyvät asiat? Osallistu StepApp-valmennukseen®, jossa saat vertaistukea, ohjausta ja konkreettisia työkaluja uusperheen arkeen! Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton (Stepping-hankkeen) StepApp-valmentajan pätevyys.

StepApp-sovellus ohjaa uusperheen aikuiset, lapset ja nuoret kohti toimivampaa perhettä!

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva max 14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaa työparina StepApp-valmentajat perheterapeutti Anja Haapasalo  & psykologi Krista Stockberg. Valmennukseen voivat hakeutua uusperheet, jotka asuvat Keski-Uudenmaan sote-alueella (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula)

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Aika ja paikka

Valmennus järjestetään Järvenpään Perhepalveluissa os. Postikatu 8, 2.krs. Tapaamiset järjestetään klo. 16.30-18.00.  Valmennuksen päivämäärät: 23.4., 29.4., 6.5., 13.5., 20.5.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Ilmoita itsesi ja kumppanisi 8.4.2019 mennessä Järvenpään StepApp-valmennukseen tästä linkistä.  Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 6 pariskuntaa. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Yhteistyössä

Steppinghankkeen keskeisinä ydinkumppaneina Järvenpään ja Raision perhepalveluiden lisäksi  ovat Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston tutkimusryhmä TEPE sekä hankkeen rahoittaja STEA.

‹ Takaisin