Rimakauhua ja rakkautta uusperheessä -luento, Turku 1.4.2020

Maksuttomalla luennolla uusperheiden StepApp-valmentaja ja sosiaalityöntekijä Pia Pelkonen (Raision perhepalvelut) kertoo uusperheen vaiheista, dynamiikasta ja hyviksi koetuista toimintamalleista, joilla saada uusperhe toimimaan.

Ke 1.4.2020 klo 17-19
Perhetalo Heideken, Eschner-sali
Sepänkatu 3, Turku

Uusperhe syntyy kahden aikuisen rakastuessa ja heidän halustaan perustaa uusperhe. Sanotaankin, että toimiva parisuhde on koko uusperheen hyvinvoinnin perusta. Mutta miten sovittaa yhteen uusi parisuhde ja vanhemmuus? Mikä minä olen sinun lapsillesi, entä sinä minun? Uusperheessä elävän on hyvä pysähtyä tarkastelemaan uusperheen moninaisia kehitysvaiheita, vanhemmuuden rooleja, vahvoja tunteita ja perheen arkielämää helpottavia ratkaisumalleja. Uusperheessä laajentunut ihmissuhdeverkosto, yhteisen ajan puute ja ulkopuolisuuden tunteet voivat rasittaa uusparin suhdetta.

Luento on tarkoitettu kaikille uusperheessä eläville, uusperheen isovanhemmille ja uusperheitä työssään kohtaaville ammattilaisille.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja se on maksuton.

Luennon järjestää Turun ensi- ja turvakoti ry. Yhteistyössä Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry ja muita eroauttamistyötä tekeviä tahoja Varsinais-Suomessa, kuntia, järjestöjä ja seurakunta.