Ihanuusperhe podcast: Kun uusperhe lomailee

Uusperheelliset Petri ja Tuuli sekä  Suomen Uusperheiden Liiton toiminnanjohtaja, pari-ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimo 
 keskustelemassa podcastissa uusperheiden lomanvietosta. Naurun ja kepeyden lisäksi ohjelmassa tarjolla myös vakavien asioiden, kuten ulkopuolisuuden tunteen käsittelyä.
Uusperheelliset Petri ja Tuuli sekä Suomen Uusperheiden Liiton toiminnanjohtaja, pari-ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimo
keskustelemassa uusperheiden lomanvietosta. Naurun ja kepeyden lisäksi ohjelmassa tarjolla myös vakavien asioiden, kuten ulkopuolisuuden tunteen käsittelyä.

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun uusperhe lomailee? Ihanuusperhe podcastissa keskusteltiin uusperheiden lomanvietosta näin kesän kynnyksellä.

Pitääkö koko perheen lomailla aina yhdessä ja miten hoitaa perheen loma-ajat siten, että kaikilla säilyy hyvä mieli ja oikeanlainen lomatunnelma? Miten toimitaan mahdollisimman tasapuolisesti esimerkiksi kustannusten jakamisen suhteen perheen lomien aikaan?

Näistä teemoista ja kuuntelijoiden kysymyksiin vastaavat pari-ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimo Suomen Uusperheiden Liitosta sekä uusperheneuvoja Elisa Jyllikoski Stepping-hankkeesta. Mukana keskustelussa myös yhteistä kesälomaa suunnitteleva uuspari Tuuli ja Petri.

Podcast-sarjassa käydään tutkittuun tietoon ja kokemuksiin perustuvaa keskustelua uusperhe-elämästä. Ihanuusperhe-podcastissa pääset kuuntelemaan uusperheen jäsenten kokemuksia uusperhe-elämästä sekä asiantuntijoiden neuvoja, joilla välttää yleisimmät sudenkuopat uusperheissä. Toimittajana Elina Teerijoki ja asiantuntijoina Kirsi Heikinheimo, Elisa Jyllikoski ja Anni Pakarinen Suomen Uusperheiden Liiton Stepping-hankkeesta.

Kesto: 1:01:30 Julkaistu: 5.6.2019 Toimittanut: Elina Teerijoki

Takaisin ylös