StepApp-valmennus uuspareille Järvenpäässä 27.3- 25.4.2019 (RYHMÄ TÄYNNÄ)


Pohdituttaako sinua menneisyyteen, uusperhevanhemmuuteen, perheytymiseen, lapsiin ja nuoriin sekä parisuhteeseen liittyvät asiat? Osallistu StepApp-valmennukseen®, jossa saat vertaistukea, ohjausta ja konkreettisia työkaluja uusperheen arkeen!

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton (Stepping-hankkeen) StepApp-valmentajan pätevyys. StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä.

StepApp-sovellus ohjaa uusperheen aikuiset, lapset ja nuoret kohti toimivampaa perhettä!

Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Aika ja paikka

Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva max 14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaa työparina StepApp-valmentajat perhekuntoutusohjaaja Linda Saarela & perheohjaaja Ville-Petteri Virtanen. Valmennukseen voivat hakeutua uusperheet, jotka asuvat Keski-Uudenmaan sote-alueella (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula)

Valmennus järjestetään Auerkulman perhetukikeskuksessa, os. Uudenmaantie 5 D19, Järvenpää. Valmennus kestää viisi viikkoa ja järjestetään klo 16.30-18.00. Valmennuksen päivämäärät: 27.3., 3.4., 10.4., 17.4., 25.4. RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tämä valmennusryhmä on jo täynnä.

Yhteistyössä

Steppinghankkeen keskeisinä ydinkumppaneina Järvenpään ja Raision perhepalveluiden lisäksi  ovat Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston tutkimusryhmä TEPE sekä hankkeen rahoittaja STEA.